Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(784 niezalogowanych)
1 Post
Przemek Wojcinski
(Przemek33)
Wiking
wiesz sorki ale pojebało cie ,znajomość jezyka to podstawa a gdzie kwalifikacje ,co z jezyka jak nic nie potrafisz i wice wersa. napewno nadszedł czas na zmiany ale to sa drastyczne jeśli ja mam zarabiać 1000 ko to maszererować . sorki za pojebało ale jest pracownik co nic nie potrafi i zarabia 1500 ,ajest pracownik co wiele potrafi i zarabia 900 to nie fer . a jezyk to podstawa , ja peplam po angielsku nic po no ale mam checi zaangarzowanie oraz mobilizacje ,bo przgne tu zostać a w pl masz wszystko ale niemasz kasy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kristofer.norway)
Wiking
ustalenie płacy minimalnej wykluczy działalność PSEŁDO-PRACODAWCÓW wykorzystujących sytuacje i zatrudniających pracowników na zaniżonych stawkach ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Andrzej K
(andrzej1965)
Wiking
to wszystko jest dobre i polskim prywaciażom sie skoczy wezno ludzi z polski i płaco im 40nok do 50nok plus wyżywienie pracowałem u polskiego pracodawcy płacił mi 150 nok niech przetrzepio jugoli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok